“Geleceğin Akıllı Şehir Teknolojileri Buluşuyor”

17-19 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak “Geleceğin Akıllı Şehir Teknolojileri Buluşuyor” sloganıyla World Cities Congress İstanbul 3.sü düzenlenecek.


World Cities Congress İstanbul 12 ülke, 120 şehir, 102 teknoloji üreten firma ve 140’dan fazla konuşmacı ile akıllı şehir dönüşümüne öncülük edenleri İstanbul’da bir araya getiriyor. Gelecekte dünyamızın nasıl şekilleneceği üzerine fikirlerin, projelerin ve tasarımların ele alınacağı bu dev teknoloji platformunda 10.000`i aşkın sektör profesyoneli ağırlanacak. Teknoloji sağlayıcıları ve kullanıcılarını aynı ekosistem içinde geleceğin şehirleriyle buluşturan etkinliğimizde şehirler, kamu kurumları, Ar-Ge merkezleri, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, özel sektör ve girişimciler akıllı şehir dönüşümünde söz sahibi olarak yerini alacaktır.


Etkinliğimizde girişimcilik ve ekonomik gelişim, yenilikçi teknolojiler, büyük veri ve şehir yönetimi, enerji, çevre, ulaşım ve yönetişim gibi konuların akıllı şehirler perspektifinde tartışılacağı kongre düzenlenecek ve akıllı dönüşüme katkı sağlayan paydaş firmaların yer alacağı sergi alanı oluşturulacaktır. Alanında dünyanın önde gelen yerli ve yabancı fikir önderleri, uzmanlar, teknolojik yeniliklere öncülük eden firma kurucuları ve üst düzey yöneticilerin panelist ve konuşmacı olarak yer alacak.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız.

http://worldcities.istanbul/home

  • “Geleceğin Akıllı Şehir Teknolojileri Buluşuyor”