KONYA TEKNOKENT`TEN ZİYARET

Konya Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bayram SADE Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI`yı makamında ziyaret etti.


Sağlık alanında Fikri Sınai Mülkiyet Hakları (FSMH) konusunda konferans için Erzurum da bulunan Sade ve Konya Teknokent Patent Ticarileştirme Birim Temsilcisi Av. Mehmet TANYER, ATA Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Recep Sadeler ve Genel Müdür Yardımcısı Kazım Yasin Özbey ile birlikte konferans sonrası Atatürk Üniversitesi Rektör yardımcısı Çomaklı`yı makamında ziyaret etti.  Teknokent yönetimi konusunda fikir alış verişinde bulunulan ziyarette Çomaklı, özellikle akademisyenlerin değerli bilimsel çalışmalarını fikri haklar konusunda koruma altına almaları için üniversite vakfı aracılığıyla destek verebileceklerini belirtti.

Konya Teknokent`e bağlı Selçuk Teknoloji Transfer Ofisi proje yürütücüsü olan Sade, Teknoloji Transfer Ofislerin girişimci üniversiteler için bir lokomotif olduğunu belirterek, Selçuk üniversitesinin başarılı çalışmalarının arka planında Selçuk Teknoloji Transfer Ofisinin olduğunu söyledi.

  • KONYA TEKNOKENT`TEN ZİYARET