ATA TEKNOKENT 4. VERİMLİLİK VE TEKNOLOJİ FUARI’NDA

Öncelikli olarak savunma sanayi olmak üzere bilişim, sanayi, eğitim, enerji, tarım, iletişim, sağlık ve ulaşım sektörlerinde geleceğe ışık tutacak akıllı çözüm teknolojilerini kapsayan Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nın 4.sü başladı.

18-21 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarda ATA Teknokent bilgilendirme standı açtı. Kamu kurumları, özel sektör sanayi kuruluşları, savunma sanayi sektörü, kalkınma ajansları, belediyeler sanayi ve ticaret odaları, uluslararası kuruluşlar, tarım sektörü iletişim sektörü, enerji sektörü, sağlık sektörü, eğitim sektörü, ulaşım sektörü, bilişim sektörü, ar-ge merkezlerinin yer aldığı fuara ATA Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ayhan ÇELİK ve ATA TTO Uzmanları katıldı. 

Ankara Bilim Üniversitesi, Verimlilik ve Teknoloji Fuarı ile ülkemizde verimliliğin artırılmasına katkı sağlayan ileri düzeydeki teknolojik ürünlerin sergilenmesini, çalışmaların geniş kitlelere yayılmasını, teknolojik gelişmelerin tüm alanlarda verimli bir şekilde kullanılmasını amaç edindi. Bu fuar ile yerli ve yabancı şirketlerin, kuruluşların yakın ilişkiler kurması, projelerin hayata geçirilmesini, ürün yelpazelerinin genişletilmesi, iş birliğinin oluşturulması da fuarın diğer amaçları arasında yer almaktadır.

 

  • ATA TEKNOKENT 4. VERİMLİLİK VE TEKNOLOJİ FUARI’NDA
  • ATA TEKNOKENT 4. VERİMLİLİK VE TEKNOLOJİ FUARI’NDA
  • ATA TEKNOKENT 4. VERİMLİLİK VE TEKNOLOJİ FUARI’NDA