ATA TEKNOKENT YÖNETİMİ ANKA MEDİKAL FİRMASINI ZİYARET ETTİ

ATA Teknokent Yönetimi, Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren Anka Medikal Firması’nı ziyaret ederek firma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren firma yetkilisi Selim YAVUZ, firmalarının omurga deformasyonları, omurga problemleri, servikal ve torakolomber bozukluklar, travma plakları ve vidaları ile tümbelirtilen cerrahi uygulamalardaki cerrahi setler konusunda çok geniş bir ürün yelpazesi sunan tamamen yerli sermaye ile kurulu bir Türk tıbbi cihaz üretim firması olduğunu belirtti.

Mevcut ürünlerin iyileştirilmesi ve yeni cerrahi yaklaşımlar üzerinde çalışmayı şirket politikası olarak devam ettirmekte olduklarını ekleyen firma yetkilisi Sayın Yavuz “Firmamız yaratıcı, yenilikçi ve dinamik yapısı ile üst düzey teknolojileri kullanarak Servikal Kafes Sistemleri, Lumber Kafes sistemleri, Transpediküler Vida Sistemleri, Sternum Kapatma Plağı, Faset İmplant Vida, Kemik Grefti gibi medikal ürünlerin üretimini yapmaktadır. Ayrıca tüm üretim gruplarımızdaki ürünlerin insan vücuduna implante edilmesinde gerekli olan cerrahi setler de kendi tasarımımız ve üretimimiz dahilindedir” dedi.

Firma çalışmaları hakkında bilgi alan ATA Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ayhan ÇELİK, firma yetkilisi Selim YAVUZ’a çalışmalarında başarılar diledi.

  • ATA TEKNOKENT YÖNETİMİ ANKA MEDİKAL FİRMASINI ZİYARET ETTİ