ATA TEKNOKENT’E BAĞLI BÖLGE DIŞINDAKİ İLK KULUÇKA MERKEZİ AÇILIYOR

4 Mart 2022 tarihinde saat 10.00’da Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda ATA Teknokent`in tanıtımı ve "Kuluçka Merkezi Kurulum Çalışmaları" etkinliği düzenlendi.

Oltu Havzası Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nün ev sahibi olduğu etkinliğe Oltu Kaymakamı Cevdet BAKKAL, Oltu Belediye Başkanı Necmettin TAŞÇI, Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı ve Oltu Havzası Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Cavit YEŞİLYURT, Müdür Yardımcıları Arş. Gör. Dr. Keziban SELÇUK, Arş. Gör. Dr. Serpil SÜMER, Oltu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ufuk ATMACA, Milli Eğitim Müdürü İlhami ŞAHİN, Oltu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Önser YEĞİN, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemal TANRIVER, Oltu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Mustafa ALTUN, Oltu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Baki KARACA, MÜSİAD Başkanı Fuat DEMİR, Oltu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümmühan Gülsüm MUSAOĞLU, Oltu Sanayi Organize Sanayi Müdürü Salih HOCAOĞLU, Oltu Doğutaş Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Cevat AKBULUT, Oltu Organize Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Ümit ÇELEBİ ile iş dünyasının yetkilileri katıldı.

Etkinliğin ilk oturumu Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı ve Oltu Havzası Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Cavit YEŞİLYURT ve ATA Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ayhan ÇELİK`in konuşmalarıyla başladı.

Öğleden sonra devam eden ikinci oturumda konuyla ilgili sorulara cevaplar verildi. Kuluçka Merkezi Kurulum çalışmaları netleştirildi ve Oltu Havzası Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde "Kuluçka Merkezi Kurulum" kararı alındı.

Çalıştaya katılan Atatürk Üniversitesi hocalarına, Oltu Belediye Başkanı Necmettin TAŞÇI Oltu Taşı tespih hediye etti.

 

  • ATA TEKNOKENT’E BAĞLI BÖLGE DIŞINDAKİ İLK KULUÇKA MERKEZİ AÇILIYOR
  • ATA TEKNOKENT’E BAĞLI BÖLGE DIŞINDAKİ İLK KULUÇKA MERKEZİ AÇILIYOR
  • ATA TEKNOKENT’E BAĞLI BÖLGE DIŞINDAKİ İLK KULUÇKA MERKEZİ AÇILIYOR
  • ATA TEKNOKENT’E BAĞLI BÖLGE DIŞINDAKİ İLK KULUÇKA MERKEZİ AÇILIYOR