GENEL MÜDÜR ÇELİK BÖLGE MEDİKAL FİRMASINI ZİYARET ETTİ

ATA Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ayhan ÇELİK, Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren medikal firmaları ziyaret etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Bölge Medikal Firmasını ziyaret eden ve firma yetkilisi Orhan GÜRBÜZ ile bir araya gelen ÇELİK, gerçekleşen görüşmede firma faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi alınması, karşılaşılan problemlerin giderilmesi, gelişim/değişim gerektiren alanların belirlenmesi, Teknokent firmaları arasında çözüm ortaklığı ve işbirliği çalışmalarının geliştirilmesi ve teşvik edilmesi amacıyla pandemi ve aşılanma süreçleri sonrası sektör bazlı firma ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti. Ayrıca Genel Müdür Çelik, önümüzdeki dönemlerde de farklı sektörlerde faaliyet gösteren firma ziyaretleri gerçekleştireceklerini ekledi.

Genel Müdür Çelik’i ofisinde ağırlayan firma yetkilisi Orhan GÜRBÜZ ise gerçekleşen ziyaretten oldukça memnun olduklarını ifade ederek firma faaliyetlerinden bahsetti. Firmalarının ana faaliyet alanlarının medikal ürünlere yönelik hizmet servisi ve toptan satış olduğunu ifade eden Gürbüz, Ar-Ge çalışmalarının ise medikal ürünlerde bulunan yazılımlarının yerlileştirilmesi ve dışa bağımlılığın azaltılmasına yönelik olduğunu söyledi.

 Bu kapsamda da Atatürk Üniversitesi öğrencileri ve Teknokent yazılım firmalarıyla ortak çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Gürbüz amaçlarının Atatürk Üniversitesi öğrencilerinin kalifiye elaman olarak yetişmelerine katkı sağlamak ve Teknokent firmalarıyla ortak çalışmaları artırmak olduğunu vurguladı.

  • GENEL MÜDÜR ÇELİK BÖLGE MEDİKAL FİRMASINI ZİYARET ETTİ
  • GENEL MÜDÜR ÇELİK BÖLGE MEDİKAL FİRMASINI ZİYARET ETTİ