TeknoGP Lansmanı Gerçekleştirildi

Erzurum’un ilk girişimci destekleme ekosistemi olan TeknoGP programının lansman toplantısı Müceldili konağında yapıldı.

ATA Teknokent ve KUDAKA ortaklığı ile düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi, DAP, DAİB, Atatürk Üniversitesi paydaşlığı ile gerçekleştirilen Tekno GP-2 programının tanıtım toplantısı Müceldili konağında gerçekleştirildi.

Programının açılış konuşmalarını ATA Teknokent yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Recep SADELER ve KUDAKA Genel Sekreter V. Mehmet Ali ÇAKAL yaptı.

SADELER açılış konuşmasında “Teknoloji tabanlı yenilikçi fikirleri desteklemek amacıyla TeknoGP-2 projesini bugünkü Lansman programımızla hayata geçiriyoruz. Bu sene ikincisini yapacağımız bu projenin önümüzdeki yıllarda sürdürülebilir bir proje olarak bölgemizdeki genç girişimcileri desteklemesi ve bölgemizin iktisadi gelişimine katkı sunması en büyük hedefimizdir” dedi.

KUDAKA Genel Sekreter V. Mehmet Ali ÇAKAL ise konuşmasında “Girişimcilik ekosistemi kültürünün ilimizde ve bölgemizde yerleşmesi adına düzenlenen bu programın çok önemli olduğunu düşünüyoruz ve KUDAKA olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından TeknoGP tanıtım filmi paylaşılan programda daha sonra KUDAKA uzmanlarından Lokman PİRİM TeknoGP programının detayları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Geçen senenin finalisti Prof. Dr. Kamil HALİLOĞLU ise geçen sene katıldığı ve 1. Olduğu bu programın hayatına pozitif anlamda neler kattığını ifade ederek Programın Erzurum’un sosyo-ekonomik gelişmesine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Ankara Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği TechANKARA Proje Pazarı Programının mimarlarından Muhammet Ali OFLAZ ise bu yıl 5. si düzenledikleri bu etkinliğin geçmişteki sürecinden bahsederek her yıl gelişen tecrübeleri ile hangi noktalara geldiklerini katılımcılar ile paylaştı. Ayrıca teknoGP-2 programının çok güzel bir sinerji oluşturduğunu ve ileriye yönelik işbirliği yaparak ulusal ve uluslararası organizasyonlara birlikte ev sahibi yapılmasının iki taraf açısından da büyük yarar sağlayacağını ifade etti. 

  • TeknoGP Lansmanı Gerçekleştirildi
  • TeknoGP Lansmanı Gerçekleştirildi
  • TeknoGP Lansmanı Gerçekleştirildi
  • TeknoGP Lansmanı Gerçekleştirildi
  • TeknoGP Lansmanı Gerçekleştirildi
  • TeknoGP Lansmanı Gerçekleştirildi