TGBD’NİN 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Ülkemizdeki Teknoloji Geliştirme Bölgelerinin (TGB) tek çatı kuruluşu olan Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği’nin (TGBD) 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi.

OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen genel kurul toplantısına ATA Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Kazım Yasin ÖZBEY katıldı.

Toplantıda pandemi şartları nedeniyle değişen iş ortamı, dijitalleşmeye dönük adımlar ve Teknoloji Geliştirme Bölgelerinin rolü ele alınırken yapılan aktiviteler ve dönem raporu da mevcut Başkan Faruk İNALTEKİN tarafından sunuldu.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri yöneticilerine ve personeline sağladığı eğitimler, yürüttüğü programlarla TGB’lerin yönetim kalitesinin artırılması ve yetkinliklerinin geliştirilmesi için katkı sağlamaya devam eden TGBD, 2021-2023 çalışma döneminde de yasa ve yönetmelikler doğrultusunda ilgili öneri ve görüşlerin oluşturulması, kurumsallaşma, farkındalık artırılması, niteliksel iyileştirme gibi çalışmalarını sürdürecek.

Genel Kurul’da Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçimleri de gerçekleştirildi. Tek listenin yer aldığı seçimlerde mevcut Başkan Faruk İnaltekin’in oy birliğiyle görevini sürdürmesi kararı alındı.

ATA Teknokent olarak Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunun tüm TGB’ler için hayırlı olmasını dileriz.

  • TGBD’NİN 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
  • TGBD’NİN 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı