YENİ TEKNOKENT YÖNETİMİ FİRMALARLA İLK TOPLANTISINI YAPTI

ATA teknokent’in yeni Yönetim Kurulu Üyeleri firma yetkilileriyle bir araya geldi.

ATA teknokent yönetimi tarafından Atatürk Üniversitesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda ATA teknokent bünyesinde faaliyet gösteren firma yetkilileri ile yeni göreve başlayan ATA Teknokent Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar.
ATA Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Ömer İrfan KÜFREVİOĞLU planlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek ATA Teknokent’i layık olduğu konuma getirmek için çalışmalara başlandığını belirtti. Firmaların taleplerini dinleyen KÜFREVİOĞLU, taleplerin karşılanması konusunda kararlar alındığını, çok kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanacağını belirtti. Özellikle peyzaj çalışmasında sona gelindiğini, artık ATA Teknokent alanının daha yaşanabilir bir duruma geleceğini söyledi. KÜFREVİOĞLU, Firmalarında Ar-Ge çalışmalarına daha fazla önem vererek projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti. Diğer Teknokentlerle işbirliğine gidileceğini ve böylece Erzurum’a nitelikli firmaların kazandırılacağını belirten KÜFREVİOĞLU, rekabet şartlarını da dikkate alarak farklı sektörlerden yeni firmaların bölgeye çekilmesi ile nitelikli projelerin bölgemizde hayat bulacağını belirtti.
ATA Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Prof.Dr.Recep SADELER, firmaların talep ve önerilerini her zaman dinlemeye hazır olduklarını belirterek özellikle projelerde yaşanan sorunlara Atatürk Üniversitesinin sahip olduğu bilgi birikimi ile çözüm bulunacağını, Akademisyenlerle daha fazla işbirliği yapılarak projelerin tıkandığı noktaların aşılabileceğini belirtti. 

Yönetim Kurulu üyelerinden Prof.Dr.Abdulmecit KANTARCI ve Prof.Dr.Halit ORHAN, ATA Teknokentin şimdiye kadar yapılanma sürecinde bulunduğunu, İnşaat ve altyapı çalışmalarının tamamlandığını, bundan sonra yapılacak çalışmaların daha çok projelerin desteklenmesi ve firmalara sunulan hizmetlerin artırılması noktasında olacağını kaydettiler.

  • YENİ TEKNOKENT YÖNETİMİ FİRMALARLA İLK TOPLANTISINI YAPTI
  • YENİ TEKNOKENT YÖNETİMİ FİRMALARLA İLK TOPLANTISINI YAPTI
  • YENİ TEKNOKENT YÖNETİMİ FİRMALARLA İLK TOPLANTISINI YAPTI